Δραστηριότητα & προϊόντα

Στην εταιρεία «ΕΝΑ Εξοπλισμοί» θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καινούργιο επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης καθώς και αρκετό μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό σε άψογη κατάσταση και το κυριότερο, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Mε πολυετή εμπειρία στον επαγγελματικό εξοπλισμό μαζικής εστίασης, είμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε ό,τι ακριβώς χρειάζεται η επιχείρησή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την οποιαδήποτε ανάγκη της επιχείρησής σας!

Καλέστε μας τώρα στο 2610 994 632 ή 6974 632 777 για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσουμε ένα ραντεβού να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά και να συζητήσουμε για την αγορά του μεταχειρισμένου επαγγελματικού εξοπλισμού σας στις καλύτερες τιμές. Η εταιρεία μας διασφαλίζει τα καλύτερα προϊόντα απευθείας από τους κατασκευαστές για εσάς με την πιο χαμηλή τιμή!

Έχουμε τα παρακάτω ιδανικά

  • Κορυφαία ποιότητα προϊόντων
  • Κορυφαία εξυπηρέτηση και εγγύηση
  • Κορυφαίες τιμές

Τα προιόντα μας είναι αποτέλεσμα μελέτης, σχεδιασμού και παράγονται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, με όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, στα σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα των προμηθευτών μας.

Έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας του πανελλήνιου συνδέσμου επιχειρήσεων προϊόντων μαζικής εστίασης ΣΕΕΜΕ.

Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά του μεταχειρισμένου επαγγελματικού εξοπλισμού σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στοιχεία της εταιρείας

ΕΝΑ Εξοπλισμοί
Αγίας Λαύρας 10, Πλατάνι Ρίου, Πάτρα 26504
Τηλέφωνα:
697 4632 777 , 2610 994 632 και 6983 599 682

Τα cookies είναι σημαντικά για την απρόσκοπτη λειτουργία του www.ena-exoplismos.gr και η απενεργοποίησή τους μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας ή και να περιορίσει την πρόσβασή σας σε τμήματά της. Με την περιήγησή σας στο www.ena-exoplismos.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.

Περισσότερες πληροφορίες